Rezerva acum

cazare pensiunea Diamant Brasov, Ghimbav

Cazare

Pensiunea

Diamant

citeste mai mult

sala de nunti in Brasov, sala de nunti Ghimbav

Sala

Nunti

Brasov

citeste mai mult

restaurant Ghimbav, restaurant pensiunea Diamant

Restaurant

Pensiunea

Diamant

citeste mai mult

Terasa & Restaurant

Terasa si restaurant Pensiunea Diamant Ghimbav, Codlea, Brasov

Terasa Pensiunii Diamant este locul perfect in care te poti relaxa dupa o zi in care ai fost ocupat cu intalniri de afaceri sau cu vizitarea orasului Brasov si a imprejurimilor acestuia.
Terasa noastra a fost recent renovata, avand de asemenea o spendida zona verde in care tu si familia ta puteti petrece clipe de neuitat.

Restaurantul Pensiunii Diamant va pune la dispozitie un meniu variat, menit sa va satisfaca cele mai exigente cerinte culinare. 
Micul dejun al pensiunii noastre este modul ideal pentru a incepe o zi plina de intalniri de afaceri sau pur si simplu pentru explorarea Brasovului si a imprejurimilor acestuia.

Vezi Terasa Vezi Restaurant

Ce spun

clientii nostri despre Pensiunea Diamant

John Doe - Bucuresti

"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent eu faucibus metus. Morbi non faucibus leo. Praesent id lorem at leo consequat tempor vel quis eros. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent eu faucibus metus. Morbi non faucibus leo."
John Doe - Bucuresti

Ce spun clientii nostri?

Sala de nunti

Sala de nunti Pensiunea Diamant Ghimbav, Codlea, Brasov

Alege ca nunta ta sa fie de neuitat intr-una dintre cele mai noi si frumoase sali de nunti din Brasov. Peniunea Diamant poate gazdui nunti intime sau de anvergura intr-o sala eleganta, recent renovata, amplasata intr-o splendida zona verde, aproape de orasul Brasov.

Va punem la dispozitie o varietate de meniuri de mancare si bauturi, spatii ample de parcare si posibilitate de cazare.

Incepand de la serviciile de decorare a salii si pana la alegerea cu atentie a unui meniu care sa se incadreze in bugetul stabilit, va asiguram de efortul nostru absolut pentru ca cel mai important eveniment din viata dvs sa fie cu adevarat memorabil!

Vezi Sala de nunti

 Unde ne gasesti?